Terug

Volg Vandaag Inside

El Ghazi bezorgt Villa zege op Wolves met penalty in blessuretijd

El Ghazi bezorgt Villa zege op Wolves met penalty in blessuretijd

12 dec 2020, 16:58

Anwar El Ghazi heeft Aston Villa een overwinning bezorgd in de uitwedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers. De oud-aanvaller van Ajax benutte diep in blessuretijd een strafschop: 0-1.

El Ghazi was een kwartier voor tijd ingevallen voor een andere voormalig Ajacied, Bertrand Traoré. Het was pas zijn eerste doelpunt in de Premier League van het seizoen.

In totaal werden er in het harde duel dertien gele kaarten gegeven. Douglas Luiz kreeg namens Aston Villa in de 85e minuut zijn tweede gele kaart en de thuisploeg speelde de laatste seconden van het duel ook met tien man na de tweede gele kaart voor João Moutinho.

Voor Aston Villa was het de zesde zege van het seizoen. De ploeg van El Ghazi passeerde de Wolves op de ranglijst en staat nu achtste. Wolverhampton Wanderers staat elfde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.