Terug

Volg Vandaag Inside

El Ghazi bezorgt Aston Villa punt in uitwedstrijd tegen Chelsea

El Ghazi bezorgt Aston Villa punt in uitwedstrijd tegen Chelsea

28 dec 2020, 21:40

Anwar El Ghazi heeft zijn club Aston Villa een punt bezorgd in de uitwedstrijd tegen Chelsea. El Ghazi bepaalde op het lege Stamford Bridge kort na rust de eindstand: 1-1.

Na een goede voorzet van verdediger Matthew Cash schoot El Ghazi bij de tweede paal raak met een volley. De oud-Ajacied volleerde de bal door de benen van Chelsea-keeper Edouard Mendy. Na ruim een half uur had Olivier Giroud Chelsea met een kopbal aan de leiding gebracht.

Voor El Ghazi, die tien minuten voor tijd werd gewisseld, was het al zijn vijfde doelpunt van de maand. Alleen Mo Salah van Liverpool was in december ook al vijf keer trefzeker.

Door het gelijkspel voorkwam Aston Villa dat het door Chelsea gepasseerd werd. Beide clubs hebben nu 26 punten, maar Aston Villa heeft wel twee duels minder gespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.