Terug

Volg Vandaag Inside

El Clásico verschoven naar december

El Clásico verschoven naar december

18 okt 2019, 12:09

De Spaanse voetbalfederatie (RFEF) heeft de Klassieker tussen de twee aartsrivalen Barcelona en Real Madrid verschoven naar half december. Dit melden diverse Spaanse media. De immer beladen topper stond voor 26 oktober in Camp Nou op het programma. Door de aanhoudende onlusten in Catalonië, met Barcelona als hoofdstad, vanwege de veroordeling tot celstraffen van negen proseparatistische leiders is El Clásico nu verplaatst naar 18 december.

La Liga, de Spaanse voetbalcompetitie, diende woensdag een verzoek in om het tweeluik tussen Barcelona en Real Madrid om te draaien. Op 26 oktober zou het duel dan in Madrid plaatsvinden en op 1 maart in Barcelona. De RFEF vond dat echter geen goed idee en koos voor uitstel, in de hoop dat over twee maanden de rust in Catalonië is teruggekeerd. Ook Barcelona en Real Madrid zagen een ruil van de onderlinge wedstrijden niet zitten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.