Terug

Volg Vandaag Inside

EK voetbal voor vrouwen verplaatst naar de zomer van 2022

EK voetbal voor vrouwen verplaatst naar de zomer van 2022

1 apr 2020, 21:39

Het Europees kampioenschap voetbal voor vrouwen is met een jaar verplaatst, naar de zomer van 2022. De Spaanse en Deense voetbalbond melden dat de UEFA daar woensdag na een vergadering met alle aangesloten landen een akkoord over heeft bereikt.

Het EK wordt verplaatst omdat in 2021 al het EK voor mannen is. Dat toernooi werd een jaar naar achteren geschoven vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Ook het Europees kampioenschap voor spelers tot 21 jaar is met een jaar verplaatst naar de zomer van 2022.

Nederland kan deelname aan het EK voor vrouwen nauwelijks nog mislopen. Oranje is in groep A koploper met achttien punten uit zes duels.

VIDEO - Johan en Willem raken het niet eens over vrouwenvoetbal

Johan en Willem raken het niet eens over vrouwenvoetbal
2:21
Johan en Willem raken het niet eens over vrouwenvoetbal

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.