Terug

Volg Vandaag Inside

EK van 2021 blijft EURO 2020 heten

EK van 2021 blijft EURO 2020 heten

23 apr 2020, 20:50

Het EK voetbal blijft naar de naam EURO 2020 luisteren, ondanks dat het naar de zomer van 2021 is verplaatst. Dat heeft het uitvoerend comité van de UEFA donderdag besloten.

De UEFA had al veel artikelen met de naam EURO 2020 laten maken. Die hoeven nu niet te worden vernietigd. De Europese bond wilde komende de zomer de 60e verjaardag van het EK vieren met een eindronde in maar liefst twaalf landen.

De UEFA onderzoekt of alle twaalf speelsteden ook volgend jaar beschikbaar zijn. De Johan Cruijff ArenA wil de drie groepswedstrijden van het Nederlands elftal en een achtste finale graag weer naar Amsterdam halen.

Johan denkt dat het uitstellen van het EK niet slecht is voor het Nederlands elftal. Memphis en Bergwijn zijn waarschijnlijk weer fit en de jonge talenten zijn weer een jaar verder. Bekijk het fragment hieronder.

VIDEO - Johan ziet kansen in uitstel EK: 'Dit is niet slecht voor Koeman'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.