Terug

Volg Vandaag Inside

EK-hit Johan en Wilfred ontbreekt opnieuw in keuzelijst Top 2000

EK-hit Johan en Wilfred ontbreekt opnieuw in keuzelijst Top 2000

2 dec 2020, 18:30

Er kan weer gestemd worden voor de jaarlijkse Top 2000-muzieklijst van NPO Radio 2, een lijst met de populairst bevonden muzieknummers. De EK-hit 'Nederland is helemaal Oranje' van Johan en Wilfred is echter opnieuw niet opgenomen in de keuzelijst. Onbegrijpelijk!

Gelukkig bestaat er altijd nog de optie om een vrije keuze in te dienen. Wil je de absolute knaller van Wilfred en Johan nu eindelijk eens terughoren in de 'Lijst der Lijsten'? Dan kun je via deze link je stem uitbrengen!

Daarnaast kun je natuurlijk ook stemmen op Danny Vera, die met de nummers 'Roller Coaster' en 'The Devil's Son' wel in de keuzelijst staat. Danny was vorig jaar de hoogste binnenkomer ooit in de Top 2000 met zijn megahit 'Roller Coaster.'

Beluister hieronder de megahit 'Nederland is helemaal Oranje' van Johan en Wilfred!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.