Terug

Volg Vandaag Inside

Ejuke laat Heerenveen weer van Sparta winnen

Ejuke laat Heerenveen weer van Sparta winnen

9 nov 2019, 21:25

De Nigeriaanse aanvaller Chidera Ejuke heeft sc Heerenveen de winst bezorgd in de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De Friezen keken in het Abe Lenstra-stadion lang tegen een achterstand aan, maar dankzij twee doelpunten van Ejuke in de laatste 20 minuten kon de ploeg van trainer Johnny Jansen weer een zege bijschrijven: 2-1. Met 21 punten uit dertien duels staat Heerenveen in de subtop van de eredivisie.

Sparta won nog nooit een eredivisiewedstrijd bij Heerenveen en dat lukte ook zaterdag weer niet. Van de achttien duels in Friesland verloren de Rotterdammers er twaalf, zes keer eindigde het in een gelijkspel. De laatste vijf ontmoetingen in het Abe Lenstra-stadion werden allemaal door de thuisclub gewonnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.