Terug

Volg Vandaag Inside

Eintracht Frankfurt te sterk voor Leverkusen

Eintracht Frankfurt te sterk voor Leverkusen

16 dec 2018, 21:09

FRANKFURT (ANP) - Eintracht Frankfurt blijft bovenin meedraaien in de Bundesliga. Zondag wist het in eigen stadion met 2-1 te winnen van Bayer Leverkusen. Danny da Costa en Filip Kostic maakten de doelpunten voor Eintracht. Karim Bellarabi was verantwoordelijk voor de treffer van Leverkusen. Eintracht-trainer Adi Hütter liet Jonathan de Guzman zeven minuten voor tijd invallen. De oud-Feyenoorder kwam in de ploeg voor zijn landgenoot Jetro Willems.

De oud-speler van PSV kreeg na 3 minuten al een gele kaart. Willems zag hoe Da Costa zijn ploeg op voorsprong zette binnen het half uur. Hij tikte een voorzet van Kostic van dichtbij binnen. Een half uur later was de Serviër, die in het verleden bij FC Groningen speelde, zelf de afmaker. De Franse spits Sébastien Haller (oud-FC Utrecht) vond Kostic met een slim steekpassje.

Bellarabi bracht in de 65e minuut de spanning weer terug in de wedstrijd, maar de gelijkmaker bleef uit.

Eintracht staat na vijftien wedstrijden op de vijfde plaats met 26 punten. Vier punten minder dan de nummer twee Borussia Mönchengladbach.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.