Terug

Volg Vandaag Inside

Einde van Piemonte Calcio: Juventus keert terug in FIFA 23

Einde van Piemonte Calcio: Juventus keert terug in FIFA 23

25 juli 2022, 20:18

Juventus keert terug in het beroemde computerspel FIFA. De Italiaanse topclub stond de afgelopen jaren in de videogame bekend als Piemonte Calcio, omdat de maker de clubnaam niet mocht gebruiken.

Drie jaar geleden ging Juventus de samenwerking aan met Konami, de fabrikant van Pro Evolution Soccer. Dat is een concurrent van EA Sports, de maker van FIFA, en daarom mocht de naam Juventus niet terugkomen in FIFA. Ook het stadion en het logo werden niet gebruikt in het spel.

"Deze fenomenale club betekent zoveel voor ons en onze fans en hiermee kan EA Sports de meeste authentieke en uitgebreide interactieve voetbalervaringen blijven bieden in FIFA 23 en verder", meldt David Jackson namens EA Sports over de deal.

De Servische aanvaller Dusan Vlahovic, die begin dit jaar werd vastgelegd door Juventus, wordt de ambassadeur van het spel, dat eind september uitkomt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.