Terug

Volg Vandaag Inside

Einde tijdperk Ronaldo lijkt in zicht: 'Zelfs wij hebben hem aangeboden gekregen'

Einde tijdperk Ronaldo lijkt in zicht: 'Zelfs wij hebben hem aangeboden gekregen'

21 dec 2022, 00:00

Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van Cristiano Ronaldo, hoopt Cristiano Ronaldo te kunnen slijten aan een Europese Club, die uitkomt in de Champions League. Zo is de Portugese superster onlangs aangeboden bij Europa League-winnaar Eintracht Frankfurt.

Dat meldt bestuurslid Axel Hellmann in gesprek met DAZN. "Hij is zelfs bij ons aangeboden", vertelt Hellmann, waarna Philip Holzer, voorzitter van de raad van toezicht van Eintracht het volgende erover zegt: "Ik heb het gevoel dat hij bij iedere Champions League-club is aangeboden."

Ronaldo werd eerder al afgewezen door Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain, Atlético Madrid en Bayern München. De 37-jarige Ronaldo is na de uitschakeling op het WK in Qatar naar de Spaanse hoofdstad Madrid gevlogen. Hij is er aan het trainen bij Real Madrid om zijn conditie te onderhouden. Ronaldo voetbalde tussen 2009 en 2018 voor de Spaanse club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.