Terug

Volg Vandaag Inside

Einde seizoen voor Utrecht-aanvoerder Janssen

Einde seizoen voor Utrecht-aanvoerder Janssen

23 jan 2020, 15:35

FC Utrecht kan dit seizoen niet meer beschikken over aanvoerder Willem Janssen. De 33-jarige verdediger heeft een zware knieblessure opgelopen in het midweekse bekerduel met FC Eindhoven, dat de Utrechters pas in de verlenging wisten te winnen (1-2).

Hoewel nog geen exacte diagnose is gesteld, weet trainer John van den Brom al dat hij zeker tot aan de zomer geen beroep meer kan doen op Janssen, die in het verleden al vaker met zware knieblessures kampte.

"Iemand anders zal zijn positie overnemen, maar dat neemt niet weg dat het gemis van Willem enorm is", zei Van den Brom een dag voor de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. "Buiten dat hij een heel goede centrale verdediger is, is hij ook de aanvoerder in de kleedkamer. Die rol neemt hij fantastisch op zich. Andere jongens zullen nu ieder voor zich een stukje van die rol moeten overnemen."

Middenvelder Joris van Overeem is ook weggevallen voor het duel met ADO. "Opgeteld bij de jongens die er al een tijdje niet bij zijn, is het lijstje met blessures groot. Gelukkig hebben we een goede selectie staan", aldus Van den Bom.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.