Terug

Volg Vandaag Inside

Einde seizoen voor PSV'er Gutiérrez

Einde seizoen voor PSV'er Gutiérrez

12 apr 2021, 19:07

Érick Gutiérrez komt dit seizoen niet meer in actie. De Mexicaanse middenvelder van PSV liep vrijdag op de training een spierblessure op en is daarvan de komende weken nog niet hersteld.

Gutiérrez is naar Mexico gegaan om daar verder te herstellen van zijn blessure. Hij voegt zich bij Ryan Thomas, Mauro Júnior en Maximiliano Romero, die al langer afwezig zijn.

PSV heeft nog maar weinig plezier beleefd aan Gutiérrez, die drie jaar geleden voor zo'n 8 miljoen overkwam van de Mexicaanse club Pachuca. Dit seizoen was hij in de competitie slechts één keer basisspeler en viel hij zeven keer in.

Gutiérrez heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2023.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.