Terug

Volg Vandaag Inside

Einde seizoen voor Maarten Stekelenburg bij Ajax

Einde seizoen voor Maarten Stekelenburg bij Ajax

6 okt 2021, 15:59

Het seizoen voor Maarten Stekelenburg zit erop. De doelman kwakkelt nog altijd met lies- en buikblessures en moet onder het mes, Ajax via de officiële kanalen. Het is een nieuwe tik voor de Amsterdamse club in de 'keeperskwestie'.

De afgelopen weken werd Stekelenburg vervangen door Pasveer, maar hij maakte niet altijd een sterke indruk. Vanaf 4 november zou de nu nog geschorste André Onana weer in actie mogen komen. Hij wil zijn aflopende contract bij Ajax echter niet verlengen, waardoor het maar de vraag is of hij zal worden opgesteld. Ajax heeft ook nog doelman Jay Gorter achter de hand. Hij kwam afgelopen zomer over van Go Ahead Eagles, maar is nog jong en onervaren in de Eredivisie.

Stekelenburg laat op de website van Ajax weten: 'Ik moet aan mijn heup geopereerd worden om van mijn liesklachten af te komen. Daarna volgt een maandenlange revalidatie. Ik ga van het ene uiterste naar het andere. Toen ik in 2020 terugkwam bij Ajax had ik niet kunnen vermoeden dat ik hier als basisdoelman de dubbel zou winnen. Ik had ook niet verwacht dat ik vervolgens met Oranje op het EK op doel zou staan. Ik stopte daarna als international om me volledig op Ajax te kunnen richten. En nu zit opeens mijn seizoen erop door deze blessure, daar baal ik vreselijk van.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.