Terug

Volg Vandaag Inside

Einde seizoen voor geopereerde Rafinha

Einde seizoen voor geopereerde Rafinha

4 dec 2018, 17:03

BARCELONA (ANP) - FC Barcelona kan dit seizoen geen beroep meer doen op de Braziliaan Rafinha. De Catalanen maakten dinsdag bekend dat de middenvelder geopereerd is aan zijn linkerknie en voor zes maanden langs de kant moet blijven.

Voor Rafinha is het niet zijn eerste tegenslag bij FC Barcelona. In september van 2015 had hij ook al een knieblessure (rechterknie) en in april van vorig jaar stond hij ook bijna een jaar langs de kant met een kniekwetsuur (ook rechts). Eind november werd al gevreesd dat hij dit seizoen niet meer in actie zou komen.

De 25-jarige Rafinha doorliep de jeugdopleiding van Barcelona en werd uitgeleend aan Celta de Vigo en Internazionale.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.