Terug

Volg Vandaag Inside

Eigenaar Liverpool zegt sorry tegen de fans en trainer Klopp

Eigenaar Liverpool zegt sorry tegen de fans en trainer Klopp

21 apr 2021, 10:06

John Henry, de belangrijkste eigenaar van de Engelse voetbalclub Liverpool, heeft zijn excuses aangeboden aan de supporters en trainer Jürgen Klopp. Dat deed hij de ochtend nadat Liverpool, Manchester City, Manchester United, Arsenal, Chelsea en Tottenham Hotspur zich terugtrokken uit de Super League. Supporters van Liverpool waren woedend over de plannen en ook Klopp zag er maar weinig in.

"Het spijt me. Alleen ik ben verantwoordelijk voor de onnodige negativiteit die de afgelopen dagen naar buiten is gekomen", zegt Henry in een video op de website van de club. "Het is iets dat ik niet zal vergeten. Het laat zien hoeveel kracht de fans vandaag de dag hebben en terecht zullen blijven hebben."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.