Terug

Volg Vandaag Inside

Eigen doelpunt De Vrij na 16 seconden

Eigen doelpunt De Vrij na 16 seconden

25 feb 2019, 00:21

FLORENCE (ANP) - Fiorentina heeft zijn ongeslagen status in 2019 behouden door een 3-3-gelijkspel tegen Internazionale. De eerste goal kwam op naam van Stefan de Vrij. De verdediger van Inter werkte na 16 seconden de bal in zijn eigen doel.

Inter stelde daarna orde op zaken door doelpunten van Matías Vecino, Matteo Politano en Ivan Perisic en kwam op een comfortabele voorsprong. Toch zou Fiorentina niet verliezen. Eerst schoot de Colombiaan Luís Muriel de bal vanuit een vrije trap keihard in het doel, vervolgens benutte de Fransman Jordan Veretout diep in blessuretijd een strafschop.

Inter bleef derde in de Serie A, maar raakte door het puntenverlies verder achterop bij koploper Juventus en nummer twee Napoli, die wel wonnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.