Terug

Volg Vandaag Inside

Ehizibue na afgezegde transfer terug bij PEC

Ehizibue na afgezegde transfer terug bij PEC

26 jan 2019, 18:25

ALMELO (ANP) - Kingsley Ehizibue keert terug in de basisploeg van PEC Zwolle, enkele dagen nadat hij zelf een miljoenentransfer naar de Italiaanse club CFC Genoa had afgezegd. De rechtsback verschijnt om 18.30 uur in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo in de basis. Ehizibue krijgt van trainer Jaap Stam de voorkeur boven Ruben Ligeon, die hem vorige week tegen Feyenoord succesvol verving (3-1). Ehizibue ontbrak toen vanwege een schorsing.

Voor de 23-jarige verdediger lag bij Genoa een lucratief contract klaar. De Italianen hadden al een akkoord met PEC Zwolle over een transfersom tussen de 2 en 3 miljoen euro. Ehizibue legde ook de nodige medische onderzoeken af, maar besloot vervolgens zelf een streep te zetten door zijn transfer naar Italië.

Bij Heracles keren Mohammed Osman en Adrian Dalmau terug in de basis. Dat gaat ten koste van Dabney Dos Santos en Yoëll van Nieff.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.