Terug

Volg Vandaag Inside

Egyptische doelman El Hadary (45) stopt

Egyptische doelman El Hadary (45) stopt

7 aug 2018, 01:27

CAIRO (ANP) - Essam El Hadary stelt zich niet langer beschikbaar voor de Egyptische voetbalploeg. De 45-jarige doelman heeft maandag op sociale media laten weten zijn interlandloopbaan na 22 jaar te beëindigen.

El Hadary is sinds het wereldkampioenschap in Rusland de oudste speler ooit op een WK. De keeper deed mee in de laatste groepswedstrijd van Egypte tegen Saudi-Arabië. Tot dat duel was Faryd Mondragon met 43 jaar (bij het WK van 2014) de oudste speler op de mondiale titelstrijd.

El Hadary kwam tot 159 wedstrijden voor Egypte.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.