Terug

Volg Vandaag Inside

Eerste zege voor Arsenal

Eerste zege voor Arsenal

25 aug 2018, 20:12

LONDEN (ANP) - Arsenal heeft de eerste punten van het seizoen binnen. De club won de thuiswedstrijd tegen West Ham United enigszins fortuinlijk met 3-1.

Issa Diop was de schlemiel bij West Ham United. Hij passeerde bij een gelijke stand (1-1) zijn eigen doelman. Diep in blessuretijd liep Arsenal uit naar 3-1, met dank aan een treffer van Danny Welbeck. Marko Arnautovic bracht de bezoekers op voorsprong. Arsenal kwam op gelijke hoogte door een treffer van Nacho Monreal.

Arsenal was wel toe aan een succesje. Onder de nieuwe trainer Unai Emery werden de eerste competitiewedstrijden tegen Manchester City (0-2) en Chelsea (2-3) verloren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.