Terug

Volg Vandaag Inside

Eerste trailer FC Barcelona-docu online

Eerste trailer FC Barcelona-docu online

4 okt 2019, 19:15

Lionel Messi, Luis Suárez en Gerard Piqué schitteren binnenkort met hun team FC Barcelona in de nieuwe documentaire Matchday. Vrijdag zette Barça's sponsor Rakuten, die de serie op zijn ondemandkanaal uitzendt, de eerste trailer online.

De documentaire richt zich op het afgelopen seizoen 2018-2019. Fans krijgen een kijkje in de kleedkamer en in het privéleven van de voetballers. Zo gaat Luis Suárez barbecueën samen met Lionel Messi en Jordi Alba, richt doelman Marc-André Ter Stegen zijn huis in en is te zien hoe Gerard Piqué zijn vrije tijd met zijn familie doorbrengt.

De documentaire bestaat uit acht afleveringen; twee daarvan staan geheel in het teken van de Clásico's met Real Madrid. Matchday is vanaf november te zien bij Rakuten TV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.