Terug

Volg Vandaag Inside

Eerste puntenverlies PSG, Neymar valt uit

Eerste puntenverlies PSG, Neymar valt uit

3 dec 2018, 00:14

BORDEAUX (ANP) - Paris Saint-Germain is in de Franse voetbalcompetitie niet langer foutloos. Girondins Bordeaux was op de vijftiende speeldag verantwoordelijk voor het eerste puntenverlies voor de ongenaakbare koploper: 2-2. PSG kon zich de misstap wel veroorloven. Het team van trainer Thomas Tuchel heeft veertien punten meer dan nummer twee Montpellier.

Tegenvaller voor PSG was het uitvallen van Neymar. De Braziliaan liet zich in de 57e minuut vervangen. Neymar liep twee weken terug tijdens een interland met Brazilië een blessure op aan zijn lies. Daarvan leek hij hersteld, maar hij lijkt nu toch te vroeg zijn rentree te hebben gemaakt.

Neymar had in de 34e minuut de score geopend voor de koploper. Aanvaller Jimmy Briand maakte kort na rust gelijk. Kylian Mbappé leek PSG de vijftiende zege op rij te bezorgen, maar de Deen Andreas Cornelius maakte in de 84e minuut gelijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.