Terug

Volg Vandaag Inside

Eerste oefenwedstrijd PSV op De Herdgang tegen amateurs

Eerste oefenwedstrijd PSV op De Herdgang tegen amateurs

23 juli 2020, 20:45

De Duitser Roger Schmidt zit volgende week vrijdagavond voor het eerst op de bank bij PSV, bij een oefenwedstrijd op het eigen trainingscomplex De Herdgang tegen de amateurs UNA. Die Brabantse club speelt in de Derde Divisie. PSV mag in lijn met de RIVM-richtlijnen 380 mensen toelaten op het complex, onder wie 300 supporters.

De 27.000 seizoenkaarthouders van PSV maken kans om naar binnen te mogen. Zij kunnen vanaf maandag een kaartje kopen. De toeschouwers krijgen een vaste zitplaats toegewezen en moeten onderling 1,5 meter afstand houden.

De nieuwe PSV-trainer Schmidt begon maandag met zijn selectie aan de voorbereiding. Bij de eerste training van PSV mocht ook een gereduceerd aantal fans naar binnen. De Eindhovense club gaat na het oefenduel met UNA op trainingskamp naar Duitsland. PSV start de competitie op 13 september met een uitwedstrijd tegen FC Groningen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.