Terug

Volg Vandaag Inside

Eerste nummer 1-album voor Danny Vera

Eerste nummer 1-album voor Danny Vera

20 nov 2020, 17:45

Danny Vera heeft voor het eerst in zijn carrière de koppositie bereikt in de Album Top 100. Met zijn vorige week uitgekomen plaat The New Now komt de zanger binnen op de eerste plaats.

Danny voert een heel rijtje met nieuwkomers aan. Ook de nieuwe platen van AC/DC, K3, Duncan Laurence en André Rieu scoren hoge ogen in hun debuutweek. Voor AC/DC is Power Up zelfs de hoogste notering ooit in Nederland. K3 brengt het aantal top vijf-noteringen op negentien. De meidengroep belandde tien keer bovenaan, maar de laatste keer was alweer in 2012.

Twee weken geleden liet Danny bij Veronica Inside al zijn nieuwe nummer 'The Midnight Thang' horen. Bekijk het in de beelden hieronder!

Danny Vera blaast studio omver met nieuw nummer 'That Midnigh...
1:49
Danny Vera blaast studio omver met nieuw nummer 'That Midnigh...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.