Terug

Volg Vandaag Inside

Eerste nederlaag Club Brugge bij Standard

Eerste nederlaag Club Brugge bij Standard

7 okt 2018, 22:30

LUIK (ANP) - Club Brugge heeft de eerste nederlaag in de Belgische competitie geleden. De Belgische koploper ging met 3-1 onderuit bij Standard Luik, de ploeg van voormalig Brugge-coach Michel Preud'homme. Brugge blijft met 25 punten koploper en heeft twee punten meer dan Racing Genk dat zondag nog speelt tegen KAA Gent.

Mehdi Carcela-González schoot Standard op aangeven van Razvan Marin in de eerste helft op voorsprong. Na een uur spelen verdubbelde Renaud Emond de marge voor de thuisploeg. Standard hielp Club echter weer in de wedstrijd. Christian Luyindama schoof een voorzet van Hans Vanaken achter de eigen doelman Guillermo Ochoa. Marin bracht de marge weer terug op twee, door na balverlies van Brugge in een snelle counter de bal langs keeper Karlo Letica te schieten.

Bij Brugge begonnen Ruud Vormer, Stefano Denswil en Arnaut Danjuma Groeneveld in de basis. Vormer werd in de slotfase gewisseld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.