Terug

Volg Vandaag Inside

Eerste minuten Tete voor Lyon in competitie

Eerste minuten Tete voor Lyon in competitie

10 nov 2018, 18:03

GUINGAMP (ANP) - Kenny Tete maakt zaterdag zijn eerste speelminuten van dit seizoen in de Franse competitie. De international van het Nederlands elftal heeft een basisplaats bij Olympique Lyon in de uitwedstrijd tegen En Avant de Guingamp. Tete kwam tot nu toe voor zijn club alleen in actie in de Champions League.

Bondscoach Ronald Koeman heeft de oud-Ajacied desondanks gewoon weer opgeroepen voor de komende interlands in de Nations League tegen Frankrijk (vrijdag in Rotterdam) en Duitsland (19 november in Gelsenkirchen). Tete wordt maandag met zijn clubgenoot Memphis Depay in Zeist verwacht. Depay begint tegen Guingamp ook in de basis. Aanvoerder Nabil Fekir ontbreekt vanwege fysieke klachten bij Lyon.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.