Terug

Volg Vandaag Inside

Eerste ‘Feyenoord kampioen’-tattoo van dit jaar is een feit

Eerste ‘Feyenoord kampioen’-tattoo van dit jaar is een feit

3 apr 2023, 13:20

Met nog zeven speelronden te gaan, en een voorsprong van acht punten op Ajax en PSV, durven steeds meer supporters het wel uit te spreken: Feyenoord wordt kampioen. Mark Wagner, Feyenoord-supporter in hart en nieren, gaat een stapje verder en laat de eerste ‘Feyenoord kampioen’-tattoo van het jaar zetten.

"Daar is 'ie dan", zegt Mark trots voor de camera van RTV Rijnmond. "Geweldig, gewoon fantastisch. Nou nog winnen, kom op!" Wat gaat Mark doen als Feyenoord kampioen wordt? "Dan ga ik de fontein in, 100%, samen met mijn dochter!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.