Terug

Volg Vandaag Inside

'Eerste bod van Borussia Dortmund op Haller afgewezen door Ajax'

'Eerste bod van Borussia Dortmund op Haller afgewezen door Ajax'

21 juni 2022, 08:35

Het eerste bod van Borussia Dortmund op Sébastien Haller is afgewezen door Ajax. Het zou gaan om een bedrag van ruim 33 miljoen euro. Dat meldt transferspecialist Fabrizio Romano.

Volgens Romano heeft Dortmund vertrouwen in een goede afloop van de deal en zijn ze op persoonlijk vlak al rond met spits. Momenteel lopen er nog gesprekken met Ajax over de juiste transfersom. De landskampioen heeft van Dortmund een bod van 33 miljoen euro ontvangen voor, die door de Amsterdammers voor 22,5 miljoen euro werd overgenomen van West Ham United. Het bedrag zou door bonussen nog verder kunnen oplopen.

Haller maakte afgelopen seizoen als topscorer veel indruk in de Champions League, onder meer in de duels met Dortmund. De Fransman heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2025. Haller speelde in het verleden al eens in Duitsland. Na zijn vertrek bij Utrecht kwam de aanvaller twee seizoenen uit voor Eintracht Frankfurt, waar hij een toptransfer naar West Ham United verdiende.

Ajax raakte eerder deze transferperiode verdediger Noussair Mazraoui en middenvelder Ryan Gravenberch kwijt. Het tweetal vertrok naar Bayern München.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.