Terug

Volg Vandaag Inside

Eerste basisplaats voor Afellay sinds terugkeer bij PSV

Eerste basisplaats voor Afellay sinds terugkeer bij PSV

26 jan 2020, 16:57

Ibrahim Afellay heeft zondag een basisplaats bij PSV. Dat is voor de eerste keer sinds de middenvelder afgelopen zomer terugkeerde bij de Eindhovenaren.

Afellay, die tot dusverre niet verder kwam dan twee korte invalbeurten, krijgt op het middenveld ondersteuning van Pablo Rosario en Mohamed Ihattaren.

Jorrit Hendrix, normaal gesproken middenvelder, start samen met Daniel Schwaab centraal achterin. Hendrix vervangt Timo Baumgartl, die donderdag in de met 2-0 verloren bekerwedstrijd tegen NAC Breda rood kreeg en geschorst is. Denzel Dumfries en Nick Viergever zijn tegen Twente de vleugelverdedigers.

Steven Bergwijn

Sam Lammers begint als centrale aanvaller. Hij is na een half jaar hersteld van een zware knieblessure. Armindo Bruma speelt rechts voorin en Cody Gakpo is de linksbuiten. Steven Bergwijn ontbreekt in de selectie omdat hij de club wil verlaten.

PSV staat voorlopig op de vijfde plaats in de eredivisie.

Opstelling PSV: Unnerstall; Dumfries, Schwaab, Hendrix en Viergever; Rosario, Afellay en Ihattaren; Bruma, Lammers en Gakpo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.