Terug

Volg Vandaag Inside

Eerste basisplaats Haps bij Feyenoord

Eerste basisplaats Haps bij Feyenoord

3 mrt 2019, 16:54

ROTTERDAM (ANP) - Ridgeciano Haps begint voor het eerst dit seizoen in de basis bij Feyenoord. Trainer Giovanni van Bronckhorst laat de 25-jarige linksback starten in de thuiswedstrijd tegen FC Emmen. Hij krijgt de voorkeur boven Calvin Verdonk. Vanwege een stressfractuur in zijn scheenbeen, opgelopen in de voorbereiding, miste Haps de eerste seizoenshelft.

De oud-speler van AZ maakte eind januari in de gewonnen Klassieker (6-2) als invaller zijn rentree en mocht daarna nog drie keer invallen, ook woensdag in de verloren bekerwedstrijd tegen Ajax (0-3). Voor Feyenoord is het nu vooral zaak om de derde plaats in de eredivisie vast te houden en zich zo te plaatsen voor Europees voetbal.

Nicolai Jørgensen keert om 16.45 uur tegen Emmen ook terug in het Rotterdamse elftal. Dat gaat ten koste van Jens Toornstra, die op de bank moet beginnen. Robin van Persie is de meest aanvallende middenvelder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.