Terug

Volg Vandaag Inside

Eerste balcontact Malen lucratief voor PSV

Eerste balcontact Malen lucratief voor PSV

22 aug 2018, 02:13

BORISOV (ANP) - Donyell Malen kan het amper geloven. De achttienjarige aanvaller maakte dinsdag in Wit-Rusland het winnende doelpunt voor PSV in het eerste duel met BATE Borisov in de play-offs van de Champions League (2-3). Met een kopbal zorgde de invaller ervoor dat PSV een grote stap zette richting het hoofdtoernooi, waar een bedrag van minimaal 35 miljoen euro wacht.

,,Ik zit in een soort droom, ik besef het nog niet echt'', zei Malen in Borisov voor de camera van Omroep Brabant. ,,Ik heb hier een doelpunt gemaakt die best belangrijk is. Mooi om in de Champions League mijn eerste goal voor PSV te scoren. En ja, dat andere gedeelte, van dat geld, dat hoort er ook bij.''

Malen kwam in de 87e minuut in het veld voor Hirving Lozano en zag BATE Borisov een minuut later op gelijke hoogte komen (2-2). ,,Dat is niet wat je wil. Maar toen kwam er een perfecte voorzet.'' Op aangeven van Angeliño kopte de tiener in de 89e minuut de winnende binnen. ,,Lekker als je eerste balcontact er meteen in gaat. Mijn telefoon staat nu in de fik, zoveel berichten krijg ik. Misschien is het beter om daar maar even niet naar te kijken.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.