Terug

Volg Vandaag Inside

Eerste averij Club Brugge

Eerste averij Club Brugge

19 aug 2018, 18:36

DEURNE (ANP) - In de Belgische competitie heeft titelverdediger Club Brugge de eerste averij opgelopen. De ploeg van coach Ivan Leko kwam in de uitwedstrijd tegen Antwerp niet verder dan 1-1. Ruud Vormer opende na ruim een uur de score namens de bezoekers. In de 84e minuut maakte Faris Haroun gelijk. Met Vormer hadden ook Stefano Denswil en Arnaut Groeneveld een basisplaats bij Brugge, dat op tien punten uit vier duels kwam.

Anderlecht won vrijdag al met 2-0 van Excelsior Moeskroen. De club uit Brussel is nu in de Belgische Pro League de enige ploeg die nog zonder puntverlies is.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.