Terug

Volg Vandaag Inside

Eerste aanwinst De Boer bij Atlanta United

Eerste aanwinst De Boer bij Atlanta United

30 dec 2018, 18:43

ATLANTA (ANP) - Frank de Boer heeft zijn eerste aanwinst bij Atlanta United binnen. De Amerikaanse kampioen presenteerde zondag Brek Shea, die transfervrij overkomt van Vancouver Whitecaps. De 28-jarige middenvelder, die ook achterin kan spelen, heeft 34 interlands voor de Verenigde Staten op zijn naam staan. Hij maakte vier doelpunten voor zijn nationale ploeg.

Shea speelde eerder in Engeland voor Stoke City, Barnsley en Birmingham City. Vier jaar geleden keerde hij terug naar de Amerikaanse competitie MLS. Via Orlando City en Vancouver Whitecaps belandt de Amerikaan nu bij Atlanta United, dat in zijn tweede seizoen in de MLS al de landstitel pakte. De Boer heeft als opdracht om als opvolger van Gerardo Martino dat succes komend jaar door te treken.

De nieuwe competitie begint voor Atlanta United op 3 maart tegen DC United. Eind februari komt de ploeg van De Boer al in actie voor de Champions League van de Concacaf, de bond van Noord- en Midden-Amerika en het Caribisch gebied.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.