Terug

Volg Vandaag Inside

Eenvoudige zege Wolfsburg, Weghorst maakt 13e treffer

Eenvoudige zege Wolfsburg, Weghorst maakt 13e treffer

31 jan 2021, 21:04

VfL Wolfsburg heeft met een zege op sc Freiburg de derde plaats ingenomen in de Bundesliga. De ploeg van aanvaller Wout Weghorst won in de eigen Volkswagen Arena met 3-0.

Wolfsburg heeft door de zege 35 punten. Dat zijn er 10 minder dan koploper Bayern München dat zaterdag met 4-1 won van Hoffenheim. RB Leipzig staat tweede met 38 punten door de 1-0-zege van zaterdag op Bayer Leverkusen.

John Brooks opende de score voor de thuisploeg in de 21e minuut. Weghorst maakte er nog in de eerste helft met een schot 2-0 van, al zijn dertiende treffer van het seizoen. Freiburg probeerde wat terug te doen in de tweede helft, maar middenvelder Yannick Gerhardt schoot vijf minuten voor de tijd de derde voor Wolfsburg binnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.