Terug

Volg Vandaag Inside

'Een psycholoog zou precies kunnen uitleggen, waarom ik geworden ben zoals ik nu ben'

'Een psycholoog zou precies kunnen uitleggen, waarom ik geworden ben zoals ik nu ben'

17 nov 2021, 21:41

Woensdagavond werd in de uitzending van M de winnaar van de NS Publieksprijs 2021 bekendgemaakt. Ook aanwezig in de studio: een delegatie van de NS Leesclub. Zij lazen de genomineerde boeken en kregen de kans om een van de auteurs of hoofdpersonen een vraag te stellen. 

Ik heb een vraag voor Johan Derksen’, zegt Ruchama van de NS Leesclub. 'In het boek komt naar voren dat je best een pittige jeugd hebt gehad, met een onaardige vader. Heeft het jou in je vaderschap naar je dochters toe gevormd?’

Ja, tuurlijk. Je doet alles totaal anders dan je thuis zelf meegemaakt hebt’, antwoordt Johan. ‘Alles mocht met mijn dochters en dat is natuurlijk heel gevaarlijk als je dochters hebt, maar het is allemaal goedgekomen.’

Ik heb altijd het verkeerde voorbeeld thuis gezien. Mijn vader had een hele vervelende dronk over zich’, legt Johan uit. ‘Ik heb nog steeds een bloedhekel aan dronken mensen die slap gaan staan te lullen. Die doen in de kroeg wel gezellig maar thuis kunnen ze héél vervelend zijn, weet ik uit ervaring.’

Dank, mooi antwoord’, reageert Ruchama. Johan: ‘Een psycholoog zou precies kunnen uitleggen waarom ik geworden ben zoals ik nu ben’, knipoogt de analist. 

De uitzending van M gemist? Kijk 'm HIER terug.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.