Terug

Volg Vandaag Inside

'Een gekke wedstrijd met voor ons een geweldige uitkomst'

'Een gekke wedstrijd met voor ons een geweldige uitkomst'

10 mrt 2021, 08:14

Erling Haaland kon zijn geluk niet op na het spectaculaire duel met Sevilla in de achtste finales van de Champions League. De 20-jarige Noor zorgde op eigen veld met twee treffers voor een comfortabele voorsprong van 2-0 die in de slotfase door twee goals van de Marokkaan Youssef En-Nesyri nog ongedaan werd gemaakt (2-2). "Een gekke wedstrijd, met voor ons een geweldige uitkomst", glunderde Haaland, die in Sevilla (2-3) eveneens twee doelpunten maakte. "Het is heel mooi om op deze manier naar de laatste acht te gaan."

Haaland doelde niet alleen op zijn twee doelpunten in Dortmund en op het verrassende scoreverloop in de return. Hij refereerde tevens aan de hectische fase kort na de rust. Eerst werd een fraaie treffer van de 20-jarige Noor afgekeurd en daarna miste hij een strafschop, inclusief een rebound. Haaland mocht echter opnieuw aanleggen, omdat de keeper van Sevilla (Yassine Bono) te snel van zijn lijn was gekomen. In de herkansing faalde hij niet. "Crazy, crazy game", grijnsde Haaland nog maar eens.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.