Terug

Volg Vandaag Inside

'Een basisplaats voor Mats Wieffer op het EK zou me niet eens verbazen'

18 mrt 2024, 13:29

Het zou Romano Denneboom niet verbazen als Feyenoord-middenvelder Mats Wieffer op het EK van komende zomer een basisplaats heeft bij Oranje. Dat stelt hij in De Telegraaf.

Denneboom heeft een plaats ingeruimd in zijn elftal van de week voor Wieffer, die tegen sc Heerenveen verantwoordelijk was voor de 1-1: " Hij draait een prima seizoen, wat heeft geleid tot een vaste plek bij het Nederlands elftal. Het zou met niet eens verbazen als hij daar op het EK bij de eerste elf zou beginnen."

De goede prestaties van Wieffer zijn niet onopgemerkt gebleven in het buitenland. "Het zegt veel over hem dat hij ondanks alle interesse en aandacht die er voor hem is, zo blijft presteren. Dat vind ik knap," besluit Denneboom.

Wesley Sneijder verwacht een andere Feyenoorder op het Oranje-middenveld op het EK van komende zomer, vertelde hij bij Veronica Offside. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.