Terug

Volg Vandaag Inside

'Een aantal Feyenoorders zou gewoon meekunnen bij Ajax'

'Een aantal Feyenoorders zou gewoon meekunnen bij Ajax'

31 aug 2022, 11:27

Martijn Krabbendam en Michel van Egmond bespreken in de extra Dick Voormekaar Podcast hoeveel spelers van Feyenoord ook in de basis hadden gestaan bij aartsrivaal Ajax. Een lastige discussie voor de Feyenoord-watcher en schrijver Van Egmond, maar uiteindelijk komen de twee toch tot een conclusie.

Michel: "Nou geen één, waarschijnlijk. Dat is zo ingewikkeld wat daar gespeeld wordt", begint Feyenoord-volger Michel.

Martijn: "Ik denk het ook niet. Eerste even een jaartje Jong Ajax. Even alles leren kennen, de Ajax-school en het systeem. Nee, maar even zonder gekkigheid. Misschien Bijlow. En wat denk je van Trauner? Trauner niet? Ja, potentieel zou het natuurlijk kunnen."

Michel: "Nee maar de vraag is toch, of ze mee zouden kunnen bij Ajax, dat is toch de vraag? Of ze zouden kunnen functioneren bij Ajax. En meerendeel kan dat. Tuurlijk."

Martijn: "Ja joh, tuurlijk. Weet je nog dat Berghuis naar Ajax ging. Toen moesten ze het allemaal nog even zien… Nu gaat Antony weg en wie gaat dat nou oplossen aan die kant. Nou Berghuis heeft volgens mij 70 goals gemaakt, voor Feyenoord op die positie. Met twee vingers in zijn neus."

Michel: "Zou dat nou toch meespelen, dat hij van Feyenoord komt? Dat ze dat (doelend op de statistieken van Berghuis bij Feyenoord, red.) toch niet serieus nemen?"

Martijn: "Ik sluit het niet uit. Maar er zouden een aantal Feyenoorders gewoon mee kunnen doen bij Ajax. Misschien krijg ik hier wel veel kritiek op van mensen en supporters en die denken van: nee, hoe kom je daar nou bij. Helemaal niemand! Maar dat valt allemaal wel mee hoor."

Michel: "Ja toch, dat denk ik ook."

Beluister het gesprek terug via deze link!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.