Terug

Volg Vandaag Inside

Edwin van der Sar haalt gram nadat Chelsea klaagt over arbitrage

Edwin van der Sar haalt gram nadat Chelsea klaagt over arbitrage

18 feb 2020, 11:28

Chelsea verloor gisteren met 2-0 van Manchester United. Na afloop klaagde Frank Lampard vooral over de arbitrage. Aanvoerder Harry Maguire had volgens Lampard rood moeten krijgen na een natrappende beweging richting Michy Batshuayi.

Tevens werden er 2 doelpunten van Chelsea afgekeurd door de arbitrage, wat tot onvrede leidde bij de Londenaren.

Edwin van der Sar reageert op dat geklaag echter met een bijzonder scherpe tweet. Zo schrijft hij 'It can go both ways for a club', refererend naar de ontmoetingen tussen Ajax en Chelsea in de groepsfase van de Champions League. In die 2 wedstrijden werd Ajax op verschillende momenten benadeeld door de arbitrage.

Eerder deze maand bevestigde ook de UEFA dat Ajax is bestolen in de wedstrijd tegen Chelsea.

Ajax speelt donderdagavond tegen Getafe in de Europa League.

De tweet van Edwin van der Sar

De overtreding van Maguire

VIDEO - Johan over arbitrage bij Chelsea - Ajax: 'Dit heb ik nog nooit gezien'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.