Terug

Volg Vandaag Inside

Edwin van der Sar geeft gezondheidsupdate in podcast KieftJansenEgmondGijp 

13 feb 2024, 18:05

Edwin van der Sar heeft in de KieftJansenEgmondGijp podcast een update gegeven over zijn gezondheid.

“Hoe is het met je gezondheid, ouwe reus?”, begint René in de podcast, waarop Van der Sar antwoordt. “Ja, goed man.” “Maar je hebt totaal geen schade?”, gaat René verder. “Nou totaal geen schade, weinig denk ik, maar ik heb ook nog geen dag op kantoor gezeten tussen 8 en 7 uur, bijvoorbeeld met OR-vergaderingen en dat soort taferelen, dus het gaat goed”, besluit Van der Sar.

De 53-jarige Van der Sar werd afgelopen zomer tijdens een vakantie in Kroatië getroffen door een hersenbloeding. Hij kondigde in mei vorig jaar zijn afscheid aan bij Ajax. De 130-voudig international begon in 2012 als directeur marketing bij Ajax en vervulde sinds 2016 de rol van algemeen directeur bij de club uit de hoofdstad. Na een tegenvallend seizoen, waarin Ajax als derde eindigde en er veel kritiek was op de clubleiding, gaf Van der Sar aan op te zijn.

Wim Kieft vertelde maandagavond in Veronica Offside over hun podcastopnames met Edwin van der Sar. Bekijk het volledige fragment bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.