Terug

Volg Vandaag Inside

Edwin Evers maakt na ruim vijf jaar rentree op Radio 538 met eigen show

Edwin Evers maakt na ruim vijf jaar rentree op Radio 538 met eigen show

2 feb 2024, 08:30

Edwin Evers is na een afwezigheid van ruim vijf jaar weer met een eigen programma op Radio 538 te horen. De dj luidt vanaf vrijdag wekelijks het weekend in met een vrijdagmiddagshow.

Evers maakte eerder 21 jaar lang de succesvolle ochtendshow Evers Staat Op, waarvan achttien jaar bij Radio 538. Hij gaf bij zijn afscheid eind 2018 aan ruimte te willen maken voor andere dingen en ging onder meer muziek maken. Wel viel hij nog sporadisch in op verschillende zenders.

Een vrijdagmiddagshow was een lang gekoesterde wens van de 52-jarige radio-dj. Hij zal het programma, dat de titel Evers & Co draagt, samen maken met sidekick Cobus Bosscha en nieuwslezer Henk Blok. Met beiden werkte Evers al eerder voor Evers Staat Op.

Edwin Evers wilde voor zijn terugkeer bij Radio 538 eigenlijk maar één ding, en dat was de vrije hand in hoe zijn nieuwe vrijdagmiddagshow op de zender eruit zou gaan zien. "Mijn enige voorwaarde was dat ik carte blanche zou krijgen", vertelt hij in gesprek met het ANP. Die kreeg hij en dus komt vanaf vrijdag alles samen wat hij leuk vindt, aldus de 52-jarige dj.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.