Terug

Volg Vandaag Inside

'Hamstra en Huntelaar: vertrek van Alvarez bij Ajax onbespreekbaar'

'Hamstra en Huntelaar: vertrek van Alvarez bij Ajax onbespreekbaar'

1 sep 2022, 16:35

Edson Alvarez moet bij Ajax blijven. Dat heeft de Mexicaanse middenvelder te horen gekregen van het technische duo Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar, meldt De Telegraaf.

Chelsea heeft zich gemeld met een bod van 50 miljoen euro, maar Alvarez heeft van Hamstra en Huntelaar te horen gekregen dat een vertrek onbespreekbaar is. Ajax kan namelijk geen vervanger meer aantrekken, omdat de transfermarkt voor Nederlandse clubs al gesloten is. Daarnaast is Ajax al veel basisspelers kwijtgeraakt.

Alvarez vindt het oneerlijk dat andere Ajax-spelers wel de kans wordt gegund om een transfer te maken. Hij heeft de hoop echter nog niet helemaal opgegeven. Hij hoopt dat Hamstra en Huntelaar worden teruggefloten door de Raad van Commissarissen, die eerder een stokje staken voor de definitieve komst van Ocampos en de transfer van doelman Vlachodimos.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.