Terug

Volg Vandaag Inside

Edelenbos interim-directeur NAC Breda

Edelenbos interim-directeur NAC Breda

21 dec 2018, 15:27

BREDA (ANP) - Nicole Edelenbos gaat bij NAC Breda als interim-directeur aan de slag. De voormalige directeur van onder meer Feyenoord begint op 7 januari met haar werkzaamheden, als opvolger van Justin Goetzee. Hij fungeert vanaf 1 februari als algemeen directeur van de wieler- en schaatsploeg Jumbo-Visma.

Edelenbos heeft een eigen bedrijf, dat gespecialiseerd is in onder meer interim-management. In het verleden was zij werkzaam bij verschillende bedrijven in diverse sectoren. Daarnaast was ze actief voor diverse profclubs, waaronder ook NAC Breda (1998-2000).

Volgens Joost Gielen, voorzitter van de raad van commissarissen, is het ,,zeer nuttig'' dat Edelenbos op het bestuurlijke vlak een verleden heeft bij NAC. ,,Ze kent de club en weet wat in deze functie gevraagd wordt. Dat geeft ons de tijd en ruimte om de selectieprocedure rondom de definitieve aanstelling van een algemeen directeur af te ronden. Daarin gaat, gezien het belang van die aanstelling, kwaliteit absoluut boven snelheid.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.