Terug

Volg Vandaag Inside

ECV wacht met verklaring op dinsdagoverleg KNVB

ECV wacht met verklaring op dinsdagoverleg KNVB

2 apr 2020, 22:52

De Eredivisie CV komt nog niet met een verklaring over het vervolg van de eredivisie. De koepelorganisatie van de clubs uit de eredivisie wil eerst het overleg van dinsdag met de KNVB en vertegenwoordigers van de clubs afwegen. "7 april praten we verder over de scenario's. Daarna kunnen we een goede afweging maken", zegt Mattijs Manders, directeur van de Eredivisie CV.

De Eredivisie CV hoopte gezamenlijk op te kunnen trekken, maar deze dagen werd duidelijk dat dat niet lukt. Ajax liet woensdag via directeur Marc Overmars al weten het beter te vinden dat de competitie niet meer wordt hervat. PSV en AZ sloten zich daar donderdag bij aan, net als een aantal 'kleinere' clubs in de eredivisie, met name clubs die laag op de ranglijst staan.

Feyenoord vindt het nog te vroeg voor een besluit en wil ook wachten tot dinsdag. De Rotterdammers zijn teleurgesteld dat clubs voor die tijd met een eigen standpunt naar buiten zijn getreden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.