Terug

Volg Vandaag Inside

EasyJet gaat deze zomer meer vluchten schrappen op Schiphol

EasyJet gaat deze zomer meer vluchten schrappen op Schiphol

20 juni 2022, 09:25

Luchtvaartmaatschappij easyJet gaat meer vluchten schrappen op Schiphol, omdat het aantal vluchten vanaf de luchthaven moet worden verminderd. Vanwege personeelstekorten kunnen deze zomer minder reizigers gebruikmaken van Schiphol. EasyJet zei vorige week nog details af te wachten maar gaat nu toch al extra vluchten schrappen.

Zo wil het klanten meer tijd geven om een alternatieve vlucht te boeken. Om hoeveel vluchten het gaat is nog niet bekend. De Britse prijsvechter is een van de grotere gebruikers van Schiphol. EasyJet schrapt ook vluchten op de Londense luchthaven Gatwick.

De maatschappij meldde een paar weken terug al dat er voor de zomer een aantal vluchten van Amsterdam naar London Gatwick en London Luton proactief was geannuleerd. Dat was ook vanwege de grote drukte op Schiphol. Volgens een woordvoerster komt de huidige maatregel bovenop die eerdere annuleringen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.