Terug

Volg Vandaag Inside

Eagles verliest koppositie aan Sparta

Eagles verliest koppositie aan Sparta

4 nov 2018, 17:44

VELSEN (ANP) - Go Ahead Eagles is de koppositie van de eerste divisie kwijt. De formatie uit Deventer ging onderuit bij Telstar (1-2).

Kyle Scott opende in de 67e minuut de score voor de thuisclub uit Velsen. Thomas Verheydt maakte nog wel gelijk, waarna Melle Springer de winnende treffer mocht vieren

Sparta is de nieuwe lijstaanvoerder van de Keuken Kampioen Divisie. De winnaar van de eerste periodetitel won vrijdag al van MVV Maastricht (2-0) en heeft nu een punt meer dan Go Ahead Eagles en FC Twente.

NEC kwam met de schrik vrij tegen Jong AZ (3-1). Het elftal van trainer Jack de Gier kwam op achterstand door een doelpunt van Gino Dekker. Rens van Eijden, Tom Overtoom en Paolo Sabak stemden het morrende thuispubliek in het laatste half uur alsnog tevreden. NEC blameerde zich vorige week in de eigen Goffert met een nederlaag tegen TOP Oss (1-5) en werd donderdag door Fortuna Sittard uitgeschakeld in het bekertoernooi.

NEC staat zevende in de eerste divisie, op zes punten van koploper Sparta.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.