Terug

Volg Vandaag Inside

E-sporters Feyenoord en Leipzig gaan 240 om 0 in Weekend League FIFA 21

E-sporters Feyenoord en Leipzig gaan 240 om 0 in Weekend League FIFA 21

7 dec 2020, 13:26

De e-sporters van Feyenoord en Red Bull Leipzig, Julian van den Berg (20) en Anders Verjgang (14), zijn na acht edities van de Weekend League in FIFA 21 nog altijd ongeslagen. Dat levert ze beide een ongekende score op van 240 wedstrijden winst en 0 verliespartijen!

Elke Weekend League worden er 30 potjes gespeeld. Sinds de release van FIFA 21 zijn er acht edities van de Weekend League geweest, en Van den Berg en Verjgang wisten alle 240 potjes om te zetten in winst.

De Deense Verjgang is nog maar 14 jaar oud en mag vanwege zijn jonge leeftijd nog niet meedoen aan professionele FIFA-toernooien. Gelukkig maar voor de andere deelnemers!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.