Terug

Volg Vandaag Inside

Dylano K. blijft vastzitten na aanval op Sevilla-keeper Dmitrovic

Dylano K. blijft vastzitten na aanval op Sevilla-keeper Dmitrovic

27 feb 2023, 15:55

De 20-jarige Dylano K. die donderdagavond tijdens de wedstrijd PSV - Sevilla doelman Marko Dmitrovic aanviel, blijft vastzitten. De rechter-commissaris van de rechtbank in Den Bosch heeft zijn voorarrest maandag met veertien dagen verlengd.

De man uit Roermond wordt verdacht van mishandeling en het overtreden van het gebiedsverbod, dat eerder door de gemeente was opgelegd. In 2021 en 2022 kreeg hij al twee keer een taakstraf voor overtredingen rond voetbalwedstrijden. Na zijn arrestatie bleek dat de man te veel had gedronken. Hij had een alcoholpromillage van ruim 1,6.

De zaak wordt op woensdag 8 maart via snelrecht afgehandeld. Het OM zegt dat daarbij nadrukkelijk rekening wordt gehouden met de ernst en impact van het feit en het strafrechtelijk verleden van de verdachte.

Bekijk hieronder de beelden van het incident.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.