Terug

Volg Vandaag Inside

Dybala in gesprek met United, Lukaku mogelijk naar Juventus

Dybala in gesprek met United, Lukaku mogelijk naar Juventus

31 juli 2019, 00:41

Sky Sports weet te melden dat de zaakwaarnemer van Paulo Dybala op dit moment in Manchester is voor een mogelijke ruil met Romelu Lukaku.

Hij zou daar in gesprek zijn met Manchester United over een eventuele transfer van de Argentijn richting The Red Devils. Het zou een bijzondere deal kunnen worden gezien het kamp van Dybala, Romelu Lukaku in de deal wil betrekken. Een ruil lijkt een mogelijke optie.

Volgens United is Lukaku 85 miljoen euro waard, terwijl Dybala 100 miljoen moet kosten. Als de deal dus doorgaat, zou Dybala naar Engeland verhuizen in ruil voor Lukaku en 15 miljoen extra, zo meldt Sky Sport Italia.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.