Terug

Volg Vandaag Inside

Dybala even aan de kant bij Juventus

Dybala even aan de kant bij Juventus

27 juli 2020, 17:34

Paulo Dybala heeft een spierverrekking overgehouden aan de kampioenswedstrijd van Juventus. De Argentijnse aanvaller moest zich zondag tegen Sampdoria (2-0) al voor rust laten vervangen. Medisch onderzoek wees uit dat Dybala een spier in zijn linkerbovenbeen heeft verrekt.

De Argentijn, die dit seizoen elf doelpunten maakte in de Serie A, vierde het feest na afloop uitbundig mee. Volgens Juventus wordt zijn situatie van dag tot dag bekeken.

De 'Oude Dame', die voor het negende jaar op rij kampioen van Italië is geworden, sluit de Serie A deze week af met wedstrijden tegen Cagliari en AS Roma. Op 7 augustus speelt de ploeg van trainer Maurizio Sarri in Turijn de return in de achtste finales van de Champions League tegen Olympique Lyon. Juventus moet dan de 1-0-nederlaag uit het eerste duel, eind februari in Frankrijk, zien weg te poetsen.

De Braziliaanse verdediger Danilo ging tegen Sampdoria al binnen een half uur groggy van het veld. Ook hij deed na afloop mee aan het kampioensfeest. Volgens Juventus mankeert Danilo niets.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.