Terug

Volg Vandaag Inside

Dybala bekent aan Ronaldo: 'Argentijnen haten je'

Dybala bekent aan Ronaldo: 'Argentijnen haten je'

2 apr 2020, 23:45

Paulo Dybala geeft in gesprek met de Argentijnse voetbalbond aan dat hij nooit een blad voor de mond neemt. Zo heeft hij teamgenoot Cristiano Ronaldo al eens geconfronteerd met een mening die veel Argentijnen hebben over de Portugese stervoetballer.

'Ik zei tegen Cristiano: we haten je in mijn land vanwege je lichaam, je houding en je loopje. De waarheid is echter dat je me verrast hebt, omdat ik erachter ben gekomen dat je anders bent', vertelt Dybala over de heersende opinie in Argentinië.

De Argentijnse aanvaller van Juventus spreekt zich vaker uit in de media. Dybala werd in zijn vaderland bekritiseerd, omdat hij zich negatief zou hebben uitgelaten over Lionel Messi. Hij reageert daarop als volgt: 'Ik was nooit van plan om een teamgenoot te bekritiseren. Ik wilde alleen de situatie verbeteren. Ik heb er met Leo over gesproken omdat we tactisch erg op elkaar lijken.'

VIDEO - Samenvatting: Olympique Lyon - Juventus

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.